понеділок, 25 лютого 2013 16:59

Гвардіола стежив за романом Піке і Шакіри за допомогою детектива

Гвардіола стежив за романом Піке і Шакіри за допомогою детектива
Гвардіола був проти відвідин футболістами нічних клубів ФОТО: sport.rbc.ru

Іспанський тренер Хосеп Гвардіола під час роботи в "Барселоні" вдавався до послуг детективного агентства для стеження за гравцями команди. Про це пише іспанське видання El Confidencial.

Гвардіола очолив каталонський клуб у травні 2008 року. Відразу після приходу в команду тренер став вдаватися до послуг приватних детективів. Як зазначає El Confidencial, Гвардіола був проти того, щоб його гравці відвідували розважальні заклади, оскільки це може негативно позначитися на їхньому стані. Тому тренер повинен був знати, як його підопічні проводять вільний час.

У перший час Гвардіолу цікавили півзахисники Деку і Рональдіньйо, а також форвард Самуель Ето'О. Португалець і бразилець залишили каталонський клуб перед початком сезону-2008/09, камерунець пішов з команди через рік. За відомостями газети, Гвардіола періодично дзвонив своїм гравцям, щоб дізнатися, де вони знаходяться.

Також Гвардіола цікавився життям захисника Херарда Піке, який після чемпіонату світу 2010 року почав зустрічатися з колумбійської співачкою Шакірою. Тренер хотів упевнитися, що Піке не ходить у нічні клуби разом зі своєю подругою. El Confidencial без вказівки точної дати пише, що Піке сповістив керівництво про те, що за ним стежать. У клубі гравця заспокоїли, заявивши, що розберуться у тому, що відбувається.

Гвардіола пішов з "Барселони" наприкінці сезону-2011/12, взявши річна перерву в діяльності. У липні 2013 року 41-річний іспанець очолить мюнхенську "Баварію".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола стежив за романом Піке і Шакіри за допомогою детектива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути