середа, 28 квітня 2021 15:55

Ґвардіола назвав найважливіший для себе турнір

Ґвардіола назвав найважливіший для себе турнір
Неймар ще ніколи не вигрававЛігу чемпіонів. Фото: Reuters

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Ґвардіола поділився очікуваннями від першого півфінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА з ПСЖ.

"Я щасливий, що приїхав до Парижа з цією командою. Ми постараємося бути собою і перемогти. Після цього матчу нас чекає гостьова зустріч з "Кристал Пелас". Нам потрібні дві перемоги, щоби забезпечити собі чемпіонський титул АПЛ. Ліга чемпіонів - найкрасивіший турнір, проте англійська Прем'єр-ліга найважливіша. Усі здорові, готові й щасливі. Ми вдячні собі за можливість битися за місце у фіналі.

Якщо постійно володіти м'ячем, гра буде збалансованою. Ми пропускатимемо контратаки, по-іншому просто неможливо. Якщо оборонятися глибоко, Неймар, Кіліан Мбаппе, Анхель Ді Марія, Марко Верратті, Маркіньос перетворюються на грізну зброю. Вони звикли грати в матчах з суперниками, які проводять в обороні по 90 хвилин, але в них все одно виходить знаходити варіанти для перемоги. Глуха оборона - не найкращий спосіб захищатися проти такої команди", - наводить слова Ґвардіоли офіційний сайт УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСЖ запропонував Мессі купу грошей

Перший півфінальний матч ЛЧ "Парі Сен-Жермен" - "Манчестер Сіті" відбудеться в середу, 28 квітня. Стартовий свисток арбітра пролунає о 22:00 за київським часом. Матч у відповідь заплановано на вівторок, 4 травня.

Зараз ви читаєте новину «Ґвардіола назвав найважливіший для себе турнір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути