субота, 05 листопада 2011 15:15

Гусєв з "Металістом" не зіграє

Гусєв з "Металістом" не зіграє

Півзахисник і один з лідерів київського "Динамо" Олег Гусєв пропустить матч 16-го туру УПЛ проти "Металіста", який відбудеться в Харкові в неділю, 6 листопада.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", Олег Гусєв захворів ангіною. В даний час, за словами лікаря команди Андрія Шморгуна, Олегу прописаний постільний режим, у нього температура.

До недільного матчу проти "Металіста" футболіст не готується. Чи зможе він зіграти на наступному тижні за національну збірну Україну, буде видно виходячи з самопочуття.

Нагадаємо, що в попередньому матчі УПЛ проти "Таврії" (0:0) київське "Динамо" на тривалий термін втратило півзахисника Тараса Михалика, який отримав травму (пошкодження задньої поверхні стегна).

Також з харків'янами зіграти не зможуть нападники Андрій Ярмоленко та Артем Мілевський, які отримали червоні картки у сімферопольському матчі.

На даний момент, в чемпіонаті України лідирує столичне "Динамо" з 37-ма очками. "Металіст", який йде третім і має 35 очок, у разі перемоги в недільному поєдинку має шанси очолити турнірну таблицю української Прем'єр-ліги.

Зараз ви читаєте новину «Гусєв з "Металістом" не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути