субота, 17 грудня 2011 12:22

"Гусєв і Хачеріді - два абсолютно різних підходи в одній команді" - Головко

"Гусєв і Хачеріді - два абсолютно різних підходи в одній команді" - Головко

Екс-захисник зоряного "Динамо" 90-х Олександр Головко прокоментував матч киян проти "Маккабі".

"Коли мова йде про глобальне завдання - вихід з групи Ліги чемпіонів або Ліги Європи, то в плані створення належної мотивації велике значення відіграє керівний склад. Однак у той же час важливо і ставлення самих хлопців. Адже перед матчем одні й ті ж слова від тренерів чули як Гусєв, так і Хачеріді.

Але ми побачили на полі зовсім двох різних людей, абсолютно два різних підходи. В одній команді! Це - нонсенс. Будь-який гравець повинен ставити на перше місце інтереси команди. А те, що відбулося (я про Хачеріді) - це просто ненормально", - зазначив Головко.

Також легендарний захисник упевнений, що "Динамо" зараз вкрай не вистачає людей з лідерськими якостями.

"В обороні "Динамо" зараз немає людини, яка дійсно був би кременем. У всіх відношеннях. У першу чергу, в плані психології. Потрібна людина, яка хотіла б більше всіх (хоча б, як Гусєв!), Яка вимагала би більше всіх, яка був би відповідальною, перш за все, перед самим собою. Повага до самого себе має бути на першому місці. З цього вже випливає все інше - повага до команди, до партнерів, до уболівальників", - продовжив Головко.

Нагадаємо, що в середу, 14-го грудня, київське "Динамо" в домашньому матчі Ліги Європи не змогло обіграти вдома тель-авівському "Маккабі".

Зараз ви читаєте новину «"Гусєв і Хачеріді - два абсолютно різних підходи в одній команді" - Головко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути