середа, 01 вересня 2021 13:03

Ґрізманн повернувся в "Атлетико"

Ґрізманн повернувся в "Атлетико"
Два роки в "Барселоні" були не надто вдалими для Грізманна. Фото: Reuters

"Барселона" й мадридський "Атлетико" встигли зареєструвати важливі переходи в останні хвилини трансферного вікна. Про це інформує авторитетний італійський журналіст Фабріціо Романо у Twitter.

За інформацією джерела, Ла Ліга підтвердила переходи французького форварда 30-річного Антуана Ґрізманна з каталонської "Барселони" в мадридський "Атлетіко". А нідерландський форвард 31-річний Люк де Йонґ із "Севільї", знайомий Рональду Куману роботою в збірній, поповнив склад синьо-гранатових.

Повідомлялося, що "матрацники" орендують Ґрізманна із правом викупу за €40 млн, а у випадку з де Йонґом передбачається звичайна оренда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" придбало бразильця за €5 млн

Ґрізманн захищав кольори "Барселони" з 2019 року, а до цього грав саме за "Атлетико". У складі "матрацників" виступав із 2014-го. У минулому сезоні француз зіграв у 51 зустрічі в усіх турнірах, відзначившись 20 забитими м'ячами і 13 результативними передачами.

На рахунку Люка де Йонґа в сезоні-2020/2021 48 матчів у всіх турнірах, в яких він забив дев'ять голів і віддав одну гольову передачу.

Зараз ви читаєте новину «Ґрізманн повернувся в "Атлетико"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути