Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2012 16:58

Греція може не зіграти на Євро-2012

Греція може не зіграти на Євро-2012

Збірна Греції може не зіграти на чемпіонаті Європи влітку цього року. За повідомленнями польських ЗМІ, такий перебіг подій можливий, якщо уряд країни затвердить рішення парламенту про контроль держави за фінансовою діяльністю футбольних клубів.

У четвер, 16 лютого, грецький парламент прийняв закон, який дозволяє органам державної влади контролювати фінансові потоки клубів. На думку парламентарів, такий крок з їхнього боку має стати складовою боротьби країни з фінансовою кризою, яка вдарила по цій країні більше, ніж де.

Грецька федерація футболу, в свою чергу, вже висловила своє занепокоєння, оскільки ФІФА не рекомендує державам втручатися в діяльність футбольних федерацій країн і, як правило, позбавляє непокірних членством в організації. Якщо ситуацію не виправити, то така доля спіткає й Грецію. Крім збірної, в міжнародній ізоляції перебуватимуть і клуби. Наразі в Лізі Європи продовжують боротьбу "Олімпіакос" (Пірей) та ПАОК (Салоніки).

Збірна Греції, нагадаємо, Євро-2012 має розпочати в групі А, де її суперниками будуть команди Польщі, Росії та Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Греція може не зіграти на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути