Ексклюзиви
неділя, 20 червня 2021 12:05

Гравець збірної Німеччини передумав просити футболку в Роналду

Гравець збірної Німеччини передумав просити футболку в Роналду
Госенс розривав правий фланг оборони Португалії. Фото: Reuters/Alexander Hassenstein

Захисник "Аталанти" і збірної Німеччини Робін Госенс ​​поділився емоціями від перемоги в матчі 2-го туру групового етапу чемпіонату Європи з Португалією (4:2), а також повідомив, що цього разу не просив футболку у португальського форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду .

Нагадаємо, кілька місяців тому Госенс ​​хотів обмінятися футболками з Роналду після матчу "Ювентуса" і "Аталанти", але португалець відмовив йому.

"Навіть не знаю з чого почати. Це, безумовно, незабутній вечір для мене. Ми обіграли по-справжньому сильну команду, і я забив свій перший гол на цьому Євро, а також віддав результативну передачу. Я щасливий і гордий. Ми знали, що нам необхідно виграти, тому що поразка в матчі з Португалією залишило б нам мінімальні шанси на вихід в плей-оф. Ми постаралися викластися і в атаці, і в захисті. Я радий, що ми змогли здобути перемогу.

Що стосується футболки Роналду, в цей раз я не просив її, тому що хотів насолодитися перемогою і прекрасним вечером", - наводить слова Госенса Sky Sport Italia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ображений гравець "Аталанти" таки отримав футболку Роналду

Вчора, 19 червня збірна Німеччини обіграла чемпіонів Європи збірну Португалії - 4:2. Кращим гравцем матчу став захисник "Аталанти" Робін Госенс. Німеччина набрала 3 очки і випередила Португалію в таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Гравець збірної Німеччини передумав просити футболку в Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути