четвер, 23 липня 2009 14:02

Гравець "Локомотива" м"ячем зламав крісло

Гравець "Локомотива" м"ячем зламав крісло

Нападаючий московського "Локомотива" Пітер Одемвінге зламав крісло московського стадіону "Локомотив". Сидіння зламалося після неточного удару Одемвінге, який послав м"яч вище воріт. Інцидент відбувся в середу, 22 липня, після тренування "Локомотива", коли форвард відпрацьовував удари по воротах.

28-річний Одемвінге запізнився на тренування "Локомотива", оскільки здавав залік в Російському державному університеті фізичної культури і спорту. Можливо, нападаючий залишився після тренування, щоб загладити провину за запізнення перед головним тренером команди Юрієм Сьоміним.

Одемвінге перейшов у "Локомотив" у липні 2007 року з французького "Лілля". Футболіст народився в Ташкенті, його батько - нігерієць, а мати - татарка. Одемвінге почав займатися футболом у школі "Пахтакора". У 12 років він разом з сім"єю переїхав у Набережні Човни і почав тренуватися в школі клубу "КАМАЗ". Незабаром сім"я гравця переїхала до Москви, де він закінчив футбольний інтернат ЦСКА.

Згодом Одемвінге переїхав до Нігерії, де виступав за клуб "Бендел Іншуранс". У 2002 році він перейшов у французький "Ла Лув"єр", а в 2004 році підписав контракт з "Ліллем". "Локомотив" заплатив за Одемвінге, який грає за збірну Нігерії, 10 мільйонів євро.

За матеріалами "Советский Спорт", Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Локомотива" м"ячем зламав крісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути