четвер, 04 лютого 2010 14:19

Гравці "Сокола" чотири місяці грають без зарплати

Гравці "Сокола" чотири місяці грають без зарплати

П"ятничний поєдинок між "Соколом" і "Юністю" опинився під загрозою зриву. Сьогодні вдень хокеїсти київської команди проігнорували планове тренування, а завтра погрожують клубному керівництву не вийти на гру проти лідера екстраліги - "Юності".

Схоже, терпінню хокеїстів "Сокола" прийшов кінець. Чотиримісячна заборгованість по зарплаті вагомий аргумент, щоб підштовхнути хокеїстів на акцію протесту.

- У зв"язку з тим, що перед нами утворилася чотиримісячна заборгованість по зарплаті, хокеїсти "Сокола" ухвалили кардинальне рішення не виходити на сьогоднішнє тренування в Києві, - говорить капітан "біло-синіх" Юрій Гунько. - Більш того, якщо до завтрашнього дня ситуація в плані погашення боргів не проясниться, то гравці проігнорують вечірню зустріч з лідером чемпіонату - "Юністю". Напишіть про це швидше, щоб уболівальники не поспішали запасатися квитками на завтрашній матч.

- Керівництву клубу відомо про ваші наміри?

- Так, сьогодні у нас відбулися збори за участю гравців, тренерського штабу і першого віце-президента "Сокола" Сергія Корабльова.

- Акція спланована спеціально напередодні матчу з лідером?

- Ми не хочемо доводити справу до зриву матчу, але гравців вимушують так вчинити звичайні побутові проблеми. Багато хлопців у відчаї, що доводиться позичати і перепозичати кошти на забезпечення сім"ї. Далі так тривати не може. Крім того, сумніваюся, що "Термінал" дозволить нам у котрий раз у борг провести зустріч проти мінчан.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Сокола" чотири місяці грають без зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути