Ексклюзиви
неділя, 17 травня 2009 17:43

Гравці "Інтера" "обмили" чергове скудетто пивом (ФОТО)
18

Міланський "Інтер" під керівництвом Жозе Моурінью в четвертий раз поспіль став чемпіоном Італії з футболу. У матчі, що відбувся 16 травня, "Мілан", який займає друге місце, програв "Удінезе" з рахунком 1:2, забезпечивши "Інтеру" чемпіонство.


Після поразки від "Удінезе" "Мілан", який відстає від "Інтернаціонале" на 7 очок за два тури до кінця, втратив можливість наздогнати діючого чемпіона Італії. "Інтеру" до кінця чемпіонату залишилося провести ще три матчі. Завойований Жозе Моурінью титул став п"ятим в його кар"єрі як тренера європейських клубів. У 2003 і 2004 роках він виграв чемпіонат Португалії з "Порту", а в 2005-му і 2006-му привів до чемпіонства лондонський "Челсі".

Моурінью заявив, що поразка "Мілана" його засмутила, адже він хотів завоювати золоті медалі в домашньому матчі з "Сієною", а тепер його гравці замість лягти спати будуть святкувати. Розпач португальця тривав не довго, наставник разом з командою та вболівальниками відправилися "обмивати" скудетто на площу Дуомо в Мілані.
















Зараз ви читаєте новину «Гравці "Інтера" "обмили" чергове скудетто пивом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути