четвер, 02 лютого 2012 14:16

Гравці клубу "Аль-Ахлі" вирішили в повному складі "зав'язати" з футболом

Гравці клубу "Аль-Ахлі" вирішили в повному складі "зав'язати" з футболом

Єгипетська футбольна команда "Аль-Ахлі" має намір в повному складі припинити свою кар'єру у зв'язку з масовими заворушеннями в місті Порт-Саїд.

Як заявив воротар команди Шаріф Ікрамі, відповідне рішення було колективним.

"Ми всі прийняли рішення піти з футболу. Як можна продовжувати грати у футбол після смерті 70 людей", - цитує голкіпера Associated Press.

В результаті бійки і тисняви ??на стадіоні в Порт-Саїді після матчу національної першості між каїрською командою "Аль-Ахлі" і місцевим "Аль-Масрі", за останніми даними, загинули 74 і постраждали до тисячі чоловік. Вболівальники також побили гравців і португальського тренера Аль-Ахлі.

Футболістів і вболівальників Аль-Ахлі доставляли з Порт-Саїда в Каїр на військових літаках, виділених правлячою в Єгипті Вищою радою збройних сил. У четвер на екстрену нараду, присвячену НП, збереться парламент Єгипту. Усі матчі національної першості з футболу припинені і відкладені на невизначений термін.

Повідомлялося, що поліція Єгипту в четвер затримала в місті Порт-Саїд 47 осіб, яких підозрюють у безпосередній участі і провокуванні заворушень.

У Єгипті оголошено триденний траур.

Зараз ви читаєте новину «Гравці клубу "Аль-Ахлі" вирішили в повному складі "зав'язати" з футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути