вівторок, 02 лютого 2010 09:56

Горан Гавранчич продовжить кар"єру у Китаї

Горан Гавранчич продовжить кар"єру у Китаї

Горан Гавранчич, відомий виступами за київське "Динамо", на правах вільного агента підписав контракт з китайським клубом "Henan Construction F.С." з Чженчжоу.

На веб-сайті китайської команди Гавранчич був представлений як гравець збірної Сербії і Чорногорії, яка брала участь в Кубку світу 2006 року. Команда розраховує на Горана не тільки як на центрального захисника, але і як на опорного півзахисника.

31-річний Горан Гавранчич у своїй кар"єрі виступав за "Чукарічки" (1996-2001), київське "Динамо" (2001-2008), ПАОК (2008) і "Партизан" (2009).

Новий клуб Горана ніколи не був чемпіоном Китаю, зайняв третє місце в минулій першості Китаю і отримав путівку в азіатську Лігу чемпіонів.

Фінансова сторона операції залишається в таємниці, оскільки Горан перейшов в команду як вільний агент.

Тим часом, старт китайської футбольної суперліги CSL може бути відкладений через масові арешти футбольних чиновників, гравців і тренерів по звинуваченню в договірних матчах і грі на тоталізаторі. Серед затриманих - президент Китайської футбольної асоціації Нен Янг.

"Чемпіонат не буде скасований, але в цих умовах складно гарантувати його початок із затримкою менш ніж на тиждень", - заявив виконуючий обов"язки президента КФА Вей Дай.

Хвилювання почалися в ці вихідні, коли пропав без вісті протеже арештованого президента КФА Лу Фен. Незадовго до цього Фену вдалося укласти контракт про спонсорство ліги з італійським шинним концерном Pirelli.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Футбол Фан

Зараз ви читаєте новину «Горан Гавранчич продовжить кар"єру у Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути