неділя, 18 вересня 2011 13:34

Голкіперу "Роми" наклали два шви після матчу з "Інтером"
5

Фото: Reuters

Футболісти міланського "Інтера" на своєму полі не змогли переграти римську "Рому" у матчі чемпіонату Італії.

Зустріч на "Сан-Сіро" у суботу завершилася нульовою нічиєю. На рахунку команд в цьому поєдинку лише по одній жовтій картці.

"Інтер" і "Рома" проводили другі матчі в чемпіонаті, в якому стартували з поразок. Тепер на рахунку команд по одному очку, пише РИА Новости.

Під час матчу голкіпер "Роми" Мартен Стекеленбург отримав травму голови. Він знаходився в лікарні Сан Карло в Мілані всю ніч, після чого повернувся додому, інформує Football Italia.

Нагадаємо, на 16-й хвилині матчу голландець зіткнувся із захисником "Інтера" Лусіо, і той ненавмисно вдарив Стекеленбурга бутсою в скроневу кістку. В результаті воротар втратив свідомість і його на носилках перенесли прямо в карету швидкої допомоги, яка миттєво відправилася до лікарні Сан Карло

"Мартену наклали два шви, але з ним все гаразд", - передає видання слова спортивного директора "Роми" Вальтера Сабатіні.

Інтер - Рома - 0:0 (0:0, 0:0)

ІНТЕР: Жуліо Сезар, Самуель, Раноккія, Лусіо, Нагатомо, Х. Дзанетті, Обі (Жонатан, 62), Камб'яссо, Снейдер, Форлан (Мунтарі, 79), Міліто (Сарате, 59).

РОМА: Стекеленбург (Лобонц, 18), Перротта, К'єр, Н. Бурдіссо, Род. Таддеї, Пісарро (Гаго, 59), Де Россі, П'яніч, Боріні (Боррієлло, 78), Освальдо, Тотті.

Попередження: Лусіо (16), К'єр (83).

Зараз ви читаєте новину «Голкіперу "Роми" наклали два шви після матчу з "Інтером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути