вівторок, 02 квітня 2019 16:10

Голкіпер збірної Англії влаштував п'яний дебош у пабі

Голкіпер збірної Англії влаштував п'яний дебош у пабі
Через бійку Джордан Пікфорд може не отримати виклик до збірної Англії. Фото:safc.com

Голкіпер "Евертона" та збірної Англії Джордан Пікфорд брав участь у бійці. Вона сталася, як і личить Туманному Альбіону, у пабі - у даному випадку, у центрі Сандерленда. Джордан разом зі своїми товаришами спостерігав, як його колишній клуб програв Трофей футбольної ліги "Портсмуту" у серії післяматчевих пенальті. Таблоїд "The Sun" стверджує, що Джордан знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

"Він поводився дуже і дуже погано, - заявив очевидець. - До самого поєдинку Пікфорд був у барі під Сандерлендом, демонстрував зухвалу поведінка і показово їздив на своєму Lamborghini перед входом до закладу. Потім вони повернулися в місто, де і почалася бійка - Джордан зняв футболку, щось голосно кричав".

За словами іншого свідка, Пікфорд заводився поступово. Багатьом людям це не сподобалося - до воротаря підійшов чоловік, який святкував у пабі день народження, попросив гравця вгамуватися. Футболісту "Евертона" така пропозиція не припала до душі, зав'язалася бійка. Друзі відтягнули Пікфорда, посадили у таксі і відвезли додому.

У поліції був підтверджений факт розслідування бійки у Сандерленді, пов'язаної із солідною групою людей. До слова, сильно ніхто не постраждав та арештів не було. Адміністрація "Евертона" також в курсі того, що сталося і на даний момент вивчає ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар "МЮ" може перейти в "ПСЖ"

Пікфорд - найдорожчий англійський воротар в історії. За його трансфер у 2017 році "іриски" заплатили "Сандерленду" 29 мільйонів євро. Проте, більшу частину перебування у клубі Джордан поневірявся по орендах між маловідомими англійськими клубами.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної Англії влаштував п'яний дебош у пабі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути