вівторок, 20 липня 2010 09:27

Голкіпер "Львова" перейшов у "Севастополь"

Голкіпер "Львова" перейшов у "Севастополь"

Поки відкрито трансферне вікно в українській ПЛ, севастопольський клуб продовжує поповнюватися досвідченими виконавцями. Черговим новачком ПФК "Севастополь", став відомий в Україні воротар - Мар"ян Марущак. Контракт з футболістом підписано на один рік.

За свою футбольну кар"єру Мар"ян встиг пограти за такі клуби як "Карпати" Львів, "Динамо" Київ, "Закарпаття", "Кривбас", "Оболонь", "Ворскла", ЦСКА, а так само за молодіжну збірну України. Останні три сезони Марущак впевнено захищав кольори, рідною для себе команди, ФК "Львів".

Його поява у Севастополі стала несподіванкою не тільки для місцевих уболівальників, але і для нього самого.

- Мар"яне, останні три сезони Ви були основним голкіпером ФК "Львів". Чому Ви залишили клуб, перед яким стоїть завдання підвищення в класі. Невже львівській команді не потрібен досвідчений і перевірений воротар, справжній лідер колективу, яким Ви були всі ці роки?

- По-перше, не я залишив команду, а мене попросили з команди. Чому так сталося, я не розумію і досі не можу знайти відповідь на дане питання. Це дуже болюча для мене тема, тому що я родом зі Львова, починав своє футбольне життя у цьому місті, і мав намір свою кар"єру там і завершити. Все було нормально, пройшов збори, але перед самим чемпіонатом мене викликав президент і сказав, що я команді не потрібний. Для мене це був шок! Причину не назвав, сказав, що він так вирішив. Це його право.

- Які футбольні дороги привели вас до Севастополя, до табору свого недавнього суперника по турніру першої ліги?

- Президенти ФК "Львів" Юрій Кіндзерський та ПФК "Севастополь" Олександр Красильников, хороші друзі. Вони домовилися між собою, і я на правах вільного агента перейшов у "Севастополь". Місцевих гравців я майже не знав, а команду бачив у справі не раз. Хороша команда. Коли виник цей варіант, я без роздумів погодився. Дуже хочеться на фініші кар"єри пограти на рівні Прем"єр-ліги.

За матеріалами ПФК "Севастополь"

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Львова" перейшов у "Севастополь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути