субота, 06 червня 2009 18:31

Голкіпер "Динамо" стане тренером

Голкіпер "Динамо" стане тренером

З нинішнього скликання гравців "Динамо" першим в команду прийшов воротар Тарас Луценко. Відбулося це на початку 90-х років. З тих пір Тарас періодично йшов в інші клуби - вінницьку "Ниву", елістінський "Уралан", ужгородське "Закарпаття" - проте незабаром повертався в рідне для себе "Динамо", намагаючись завоювати місце в основному складі.

Останніх півроку Луценко не притягувався до роботи з першою командою, підтримуючи ігрову форму в тренуваннях з молодіжним складом. Окрім цього, воротар робив перші кроки на новому для себе терені.

- Ще точно не можу сказати, чи закінчена для мене ігрова кар"єра. Відчуваю в собі сили, можу сезон-другой пограти. Протягом червня збираюся визначитися з планами на майбутнє. Навесні я тренувався з молодіжним складом і паралельно передавав накопичений досвід початкуючим воротарям, які роблять перші кроки у футболі.

Це Загладько, Ситников, Рудько, інші хлопці 1992 року народження. Мені така робота до душі. Адже можу не тільки на словах розповісти, що та як робити, але і показати на особистому прикладі. Зараз молодіжний склад виїхав на турнір до Хорватії, а я пішов у відпустку. Традиційно проведу його в Закарпатті. Після поверненню до Києва визначуся, чим займатимуся далі. Одне знаю точно - своє майбутнє пов"язую з футболом.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Динамо" стане тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути