вівторок, 03 травня 2011 16:57

Голкіпер "Дністра" може потрапити до Книги рекордів Гіннесса

Голкіпер "Дністра" може потрапити до Книги рекордів Гіннесса

Тренер воротарів і голкіпер овідіопольського "Дністра" в одній особі Олександр Лавренцов має всі шанси потрапити до Книги рекордів Гіннесса як страж воріт, який ставав автором автоголів у двох домашніх матчах поспіль.

Судіть самі: у поєдинку 26-го туру з кіровоградською "Зіркою" після вкидання ауту і з виниклого у воротарському майданчику скупчення своїх і чужих гравців, він примудрився опинитися з м'ячем за лінією воріт, що призвело до фіксації арбітром "кіровоградського" голу.

А в минулий вік-енд, у зустрічі з ужгородським "Закарпаттям", Лавренцов несподівано для всіх в прямому і переносному сенсі дав маху. Після подачі гравцем команди гостей кутового голкіпер "Дністра" вирішив вибити м'яч кулаком подалі від воріт, однак потрапив не в центр шкіряної сфери, а в її бік. У підсумку м'яч полетів зовсім в інший бік - у ворота.

Можна собі уявити, як картав б себе невдачливий голкіпер, заодно ловлячи косі погляди партнерів по команді у випадку, якщо б обидва матчі завершилися для "Дністра" невдало.

Однак помилки 38-річного воротаря були сприйняті в жарт, адже в обох випадках овідіопольцям вдавалося переконливо перемагати своїх суперників, "відвантажуючи" їм по чотири голи: у "Зірки" підопічні Андрія Пархоменка виграли з рахунком 4:1, а у "Закарпаття" - 4 : 2.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Дністра" може потрапити до Книги рекордів Гіннесса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути