субота, 06 жовтня 2012 12:51

Голепад у Донецьку: "Металург" розтрощив "Кривбас"

Голепад у Донецьку: "Металург" розтрощив "Кривбас"
Драман Траоре відзначився хет-триком у ворота "Кривбасу" ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Матчем у Донецьку відкрилася програма ігор 11-го туру української прем'єр-ліги. Місцевий "Металург" відсвяткував перемогу над "Кривбасом" з рахунком 6:2.

У першому таймі команди показали силовий футбол, а фініш першої половини матчу став тривожним для гостей з Кривого Рогу - перед перервою донецька команда тричі вразила ворота "Кривбасу".

Суперники продовжили грати в результативний футбол, і після перерви на старті другого тайму гості відіграли два голи стараннями Олексія Антонова та Сергія Самодіна, але потім пропустили і четвертий гол.

У другій половині другого тайму форвард з Малі Драман Траоре провів ще два голи і став автором хет-трику в цьому надрезультативному матчі.

"Після двох невдалих ігор ця перемога подвійно приємна. "Кривбас" - не чужа мені команда, але обставини склалися так, що сьогодні я в іншому клубі. Була хороша гра, тактично все виконали, спасибі хлопцям. Забиваємо, але багато пропускаємо, все гладко не буває.

Пропущені голи? Було заспокоєння після забитого пенальті і двох голів. Захисники не підказують, погано те, що немає підказки. Треба над цим працювати", - сказав після матчу головний тренер донецького "Металурга" Юрій Максимов в ефірі українського телеканалу "Футбол".

"Ми розуміли, що нас чекає в Донецьку. Це наші внутрішні проблеми, будемо розбиратися. У цій грі я багатьох не впізнав. Знаючи, на що здатні ці гравці, з деяких причин у них не горіли очі, не було дисципліни ззаду.

Так, є проблеми, але стосунки в колективі нормальні. Просто бувають такі дні, але трагедії з цього не робимо, будемо розбиратися всередині колективу. Прийомов? Хороший футболіст. Потрібні ще гравці. Якщо тренери доживуть до зими, то потрібне підсилення, потрібна конкуренція. Ми знаємо свої слабкі місця і знаємо, які позиції вимагають підсилення", - повідомив після гри виконуючий обов'язки головного тренера "Кривбасу" Олег Таран в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

11-й тур

Металург Д (Донецьк) - Кривбас (Кривий Ріг) - 6:2

Голи: Голайдо, 37 (1:0); Воловик, 40 (2:0, пен); Траоре, 44 (3:0); Антонов, 52 (3:1, пен); Самодін, 54 (3:2) ; Кампос, 55 (4:2); Траоре, 62 (5:2); Траоре, 90+1 (6:2).

Металург: Бандура, Казарян (Нельсон, 72), Воловик, Барановський, Лазіч, Мкртчян, Димитров (Монакелло, 81), Морозюк (Едігарян, 80), Голайдо, Траоре, Даніло.

Кривбас: Штанько, Лисицький, Петров, Сердюк, Пашаєв (Лобжанідзе, 46), Льопа, Дедечко, Валєєв (Бабатунде, 73), Антонов, Йеслінек (Прийомов, 57), Самодін.

Попередження: Воловик, 28; Траоре, 44 - Сердюк, 5; Антонов, 28; Дедечко, 75.

Зараз ви читаєте новину «Голепад у Донецьку: "Металург" розтрощив "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути