субота, 27 лютого 2010 21:19

Гол Вукоєвича "Кривбасу" приписали Шевченку

Гол Вукоєвича "Кривбасу" приписали Шевченку

Не без труднощів у матчі 18-го туру київське "Динамо" обіграло криворізький "Кривбас" - 1:0. Єдиний гол на 70-й хвилині поєдинку забив Огнен Вукоєвич після штрафного у виконані Андрія Шевченка.

До речі, диктор по стадіону спочатку "присала" гол саме Шеві, але потім виправилася і "повернула" забитий м"яч хорвату.

Огнен Вукоєвич:

"Дуже важливо було сьогодні виграти і взяти три очки. "Кривбас" добре грав. У першому таймі в суперника було три моменти, але в другому нам вдалося забити гол."

"У нас були важкі збори. Ми багато працювали. В Іспанії було + 20 градусів. У Києві температура мінусова. Це позначилося на грі. Ми знали, що перший матч буде важким."

"Я чув, що диктор по стадіону назвала автором голу Шевченка, але потім виправилася. Офсайду не було. Я стояв у стінці, а коли Шева пробив штрафний удар, я пішов на м"яч. Я почав рухатися вже після удару Андрія."

"Не має значення, хто забиває. Сьогодні це вдалося мені, у наступному матчі заб"ють Шевченко чи Мілевський. Головне, що ми виграли".

Андрій Шевченко:

"Ми знали, що буде важкий поєдинок. Перший тайм команда втягувалася у гру і не зовсім вдало зіграла. Друга 45-хвилинка була кращою, у нас було більше гольових моментів."

"Кожен з нас розумів, що потрібно прибавити, щоб виграти матч. Для нас кожна перемога дуже важлива. Всі це розуміли і на другий тайм вийшли більш сконцентрованими."

"Важка перемога приємніша, ніж важка нічия чи поразка."

"Кліматичні умови також зіграли свою роль. Дихати було набагато важче. Ми тренувалися у Португалії та Іспанії, де було набагато тепліше. В Україні холодніше. Сьогодні було чотири градуси морозу. Але це не може служити нам виправданням."

Матч першого кола "Кривбас" - "Динамо" завершився впевненою перемогою киян - 1:3

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гол Вукоєвича "Кривбасу" приписали Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути