пʼятниця, 22 червня 2012 00:05

Гол Роналду вивів збірну Португалії в півфінал Євро

Гол Роналду вивів збірну Португалії в півфінал Євро
Роналду вивів португальців у півфінал Євро. Фото: guim.co.uk

Збірна Португалії стала першим півфіналістом Євро-2012. У матчі ? фіналу, який відбувся на варшавському стадіоні "Національний" "європейські бразильці" обіграли збірну Чехії з рахунком 1:0.

У першому таймі чехам вдавалося грати з суперниками на рівних, а на 18-й хвилині Барошу не вистачило кількох сантиметрів, щоб замкнути простріл з флангу Даріди.

У другому Португалія помітно додала і до кінця зустрічі володіла беззаперечною перевагою, м'яч міг побувати у сітці воріт Петера Чеха не один раз. Тим не менш, єдиний гол був забитий на 79-й хвилині. Жоау навісив в центр штрафного і Роналду, вистрибнувши вище за всіх, головою вколотив сферу в сітку воріт збірної Чехії.

У півфіналі Євро-2012 збірна Португалії зіграє з переможцем матчу Іспанія - Франція. Ця зустріч пройде 23 червня. Початок о 21:45 за київським часом.

Чехія - Португалія - 0:1

Гол: Кріштіану Роналду, 79

Чехія: Петро Чех, Давид Лімберскі, Міхал Кадлец, Теодор Гебреселассі, Томаш Сівок, Вацлав Піларж, Петро Йірачек, Володимир Даріда, (Ян Резек, '61), Ярослав Плашил, Мілан Барош, Томаш Хюбшман, (Томаш Пекгарт, '86)

Португалія: Руй Патрісіу, Бруно Алвеш, Жоау Перейра, Пепе, Рауль Мейрелеш, (Роландо, '88), Фабіу Коентрау, Жоау Моутінью, Нані, (Куштодіу, '84), Мігель Велозу, Кріштіану Роналду, Елдер Поштіга, (Уго Алмейда , '40)

Зараз ви читаєте новину «Гол Роналду вивів збірну Португалії в півфінал Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути