Ексклюзиви
неділя, 02 червня 2013 18:17

"Головне - це три очки у матчі з Чорногорією" - Ротань

"Головне - це три очки у матчі з Чорногорією" - Ротань
"Гра збірної Камеруну залишає приємне враження" - Руслан Ротань ФОТО: Gazeta.ua

Футболісти збірної України серйозно поставилися до товариського матчу проти Камеруну. Про це на передматчевій прес-конференції розповів гравець національної команди Руслан Ротань.

"Ми дивилися матчі збірної Камеруну, - каже півзахисник. - Гра суперника залишає приємне враження. За команду виступають футболісти з європейських клубів. Ми серйозно поставилися до цього матчу. Ми чудово розуміємо, що гра з Камеруном товаристська, але через неї ми готуємося до 7 червня, щоб успішно виступити з Чорногорією у Подгориці. У неділю нам у першу чергу хочеться показати хорошу гру і потішити вболівальників результатом.

Ми професіонали, а тому не можемо не грати на повну силу. Тим більше, у нас буде гарний стимул — наші вболівальники. Перед рідними трибунами ми хочемо показати хорошу гру. Я впевнений, що кожен гравець буде викладатися на полі на 100%.

Я ніякий не капітан збірної. Цю посаду у нас займає Анатолій Тимощук. За його відсутності тренер призначить когось іншого. Думаю, нам це рішення оголосять перед матчем.

У матчі з Чорногорією будемо налаштовуватися на перемогу. Але це футбол. Результат може бути будь-яким. Головне, щоб наша команда показала у матчі з чорногорцями свій максимум і ми здобули перемогу. А реванш - це таке слово, яке не всім подобається. Справді, головне - це три очки.

У національній команді ми всі думаємо про результат, який принесе нашій команді користь. Для цього всім гравцям, які у чемпіонаті грають один проти одного, потрібно об'єднатися і забути всі невдачі клубного сезону.

У нас хороші умови. Є все необхідне для відновлення після тренувань. Гріх жалітися. У розкладі в нас два тренування на день і теорія. У вільний час кожен займається, чим бажає. Хтось читає книги, хтось зайнятий інтернетом", - розповів Ротань.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Камерун відбудеться сьогодні на "Олімпійському". Початок матчу о 21:00. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Головне - це три очки у матчі з Чорногорією" - Ротань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути