понеділок, 15 березня 2021 21:10

Голова комітету футбольних арбітрів називає Україну банановою республікою – президент "Олімпіка"

Голова комітету футбольних арбітрів називає Україну банановою республікою – президент "Олімпіка"
Лучано Лучі проти критики арбітрів. Фото: УАФ

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін заявив, що глава комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі називав Україну банановою республікою.

"Лучано Лучі, я хотів би задати питання. Ви приїхали в нашу країну заробляти. Чому ви нашу країну називаєте банановою республікою? Ми що, для вас всі мавпи? Що за меседж такий іде? Поважайте нашу країну, людей там, де ви заробляєте. Поважайте функціонерів, які викладають гроші зі своєї кишені. Не з бюджету, а зі своєї кишені фінансують, за рахунок чого тримається український футбол. Ви навіть зі своїми підлеглими ведете розмову, як зі скотиною.

Якщо ми щось не говоримо, це не означає, що ми щось не знаємо. Пора відкрити, що у нас твориться в цьому комітеті. Це велика пухлина сьогодні. І її потрібно оперувати, причому терміново. А лікарями будуть наші вболівальники. Звідки я взяв заяву про бананову республіку? Я вам передам мінімум 20 підписантів, які були присутні на зустрічі. Їх було чоловік десь 100, це було на зборах в Туреччині, коли Лучі висловлювався на адресу нашої країни", - сказав Гельзін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіса покарали за критику арбітрів

6 березня відразу після закінчення матчу "Олімпік" - "Шахтар" президент "Олімпіка" Владислав Гельзін, обурений несправедливим суддівством, увірвався в прямий ефір каналів "Футбол" з різкою критикою дій арбітра Юрія Іванова та голови комітету арбітрів Української асоціації футболу Лучано Лучі.

Зараз ви читаєте новину «Голова комітету футбольних арбітрів називає Україну банановою республікою – президент "Олімпіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути