Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2009 12:31

Гіоане влаштовує лава запасних "Динамо"

Гіоане влаштовує лава запасних "Динамо"

Півзахисник київського "Динамо" Тіберіу Гіоане не збирається найближчим часом залишати клуб, незважаючи на те, що не проходить у основний склад команди Юрія Сьоміна.

"Я не піду з київського "Динамо": Не думаю, що можна знайти іншого такого керівника, який би підтримував мене у всьому. Крім того, навіщо йти, якщо тебе все влаштовує", - заявив хавбек у інтерв"ю румунський газеті "Prosport".

Тіберіу Гіоане (рум. Tiberiu Ghioane; народився 18 червня 1981 року в Брашові) - румунський футболіст, півзахисник київського "Динамо" з 2001 року. До цього виступав за румунські "Брашов" і "Рапід". У вищій лізі чемпіонату України за "Динамо" провів 139 матчу, забив 24 м"ячів В Кубку України за "Динамо" провів 32 матчів, забив 7 м"ячів В єврокубках за "Динамо" зіграв 38 матчів, забив 2 м"ячі . Універсальний футболіст, в основному грає в центрі півзахисту, але здатний зіграти центрального захисника.

Динамоманія, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гіоане влаштовує лава запасних "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути