Ексклюзиви
понеділок, 23 лютого 2009 13:15

Гільєрме пропустить матч із "Валенсією"

Гільєрме пропустить матч із "Валенсією"

Бразильський новачок "Динамо" Гільєрме не зіграє в матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА із "Валенсією". Таке рішення після спарингів із ФК "Крилья Совєтов" прийняв головний тренер киян Юрій Сьомін.

"Гільєрме потрібен час. По-перше, він береже свою травмовану ногу, по-друге, фізична готовність залишає бажати кращого. Спробував його на позиції другого нападника. Добре грає у пас, приймає м"яч", - сказав наставник.

На питання, чи дозволяють його готовність і той час, що залишився до четверга, розраховувати, що бразилець допоможе "Динамо" у Валенсії, Сьомін відповів: "Ні".

Нагадаємо, Гільєрме Мільомем Гусмао народився 22 жовтня 1988 року у м. Імпретріц (Бразилія). У клубній системі "Крузейро" з 2003 року, з 2007 виступає за першу команду. Має зріст у 174 см., а важить 73 кг.

Фізична готовність Гільєрме залишає бажати кращого.

За "Крузейро" в чемпіонаті Бразилії провів 58 матчів, забив 28 м"ячів. Володар Кубка Сан-Пауло серед юніорів (2007), чемпіон Ліги Мінейро (2008). Виступав за збірну Бразилії (U-20).

Сhampion.com.ua, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме пропустить матч із "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути