Ексклюзиви
неділя, 11 грудня 2011 16:24

Гігантський банер Діви Марії та димова завіса: перший матч "Карпат" на Арені
31

Фото: ФОТО : Павло Паламарчук

У суботу 10 грудня відбувся для київського "Динамо" та львівських "Карпат" відбулася остання гра у цьому сезоні. Команди зіграли між собою на новій арені до Євро-2012 у Львові.

На анонсований о 16.00 матч фани почали добиратися ще задовго до його початку. Увесь транспорт до стадіону їхав переповнений. На під'їздах до стадіону утворилися затори. Багато хто з фанів добирався пішки.

"Та шо ж то за дебіли в нас такі. Стадіон поставили не знати де. Так ше й доїхати до нього не можна. Ми з компанією пішки з Сихова прийшли. А то в жодну маршрутку втиснутися не можна", - поскаржився уболівальник Петро Сухий.

Біля стадіону квитки можна було купити у перекупників. Ті продавали їх вдвічі дорожче.

На початку другого тайму у фан-секторі "Карпат" розгорнули величезний банер. Він повністю накрив перший та другий ярус стадіону. На ньому була зображена Діва Марія.

На лівому боці від неї було намальовано герб клубу "Карпати", а з правого напис — Євро-2012. Після того як банер розгорнули, його пустили по руках кругом стадіону. Але через кілька метрів банер заплутався та перекрутився.

У другому таймі фани "Динамо" запалили у своєму секторі димові шашки. Через це за кілька хвилин весь стадіон накрився димовою завісою. Гра була зупинена на 13 хвилин.

У відповідь на такі дії весь стадіон почав засвистувати київських ультрас. Їм кричали "Ганьба!" та показували середній палець. У фан-секторі "зелено-білих"у відповідь теж запалили димові шашки. Також кидали на поле та у стюардів листки паперу.

"Я взагалі не розумію, навіщо палити ті димовушки?" - сказав після гри уболівальник Роман Нестеренко. - Вони думають, що крутіші від того стануть? Краще б навчилися вболівати. От як наші цілу гру пісень співали і на барабанах товкли. То дійсно вболівання. А нє, задимлювати стадіон.

Зараз ви читаєте новину «Гігантський банер Діви Марії та димова завіса: перший матч "Карпат" на Арені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути