субота, 19 червня 2021 21:08

Німеччина розбила Португалію – 4:2

Німеччина розбила Португалію – 4:2
Попри гол Роналду знову виглядав ображеним. Фото: Reuters

Збірна Німеччини в Мюнхені розбила збірну Португалії з рахунком – 4:2. Гра цілком може претендувати на найкращу на цій першості Європи. У німців забивали Кай Гаверц та Робін Госенс. Плюс двічі у свої ворота відправляли м'яч португальці Рубен Діаш та Рафаел Геррейру. У Португалії відзначилися Кріштіано Роналду та Діогу Жота.

Видатну гру зіграв Робін Госенс. Одноклубник нашого Руслана Малиновського просто розривав лівий фланг оборони португальців. Він забив гол, віддав дві гольові передачі. Плюс один зі забитих Госенсом м'ячів було скасовано після офсайду в Сержа Гнабрі. Португальці просто не знали, що робити із лівим захисником Німеччини.

До часу заміни Госенса Німеччина справляла дуже сильне враження. Високі швидкості, тотальний пресинг, гра в один дотик. Це була вже не та Німеччина, яка безвольно поступилася збірній Франції. Німці в разі перемоги в останньому турі цілком можуть посісти перше місце, якщо Франція і Португалія зіграють унічию.

Кріштіано Роналду не зіграв видатний матч, але забив 107 гол за збірну. До рекорду іранця Алі Даеї залишається два м'ячі. Якщо Португалія пройде далі, то цілком можна розраховувати, що рекорд упаде вже на цьому Євро.

Збірна Німеччини повернула статус фаворита цього Євро. Німці після стартової невдачі та провалу на Кубку світу похитнули віру в себе, але сьогоді Госенс і компанія повернулися до списку претендентів на чемпіонство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Угорщина зіграла внічию із чемпіонами світу

Після сьогоднішнього туру лідером групи залишається збірна Франції – 4 залікових бали. У Німеччини й Португалії – по 3. Збірна Угорщини має 1 очко. Заключний тур у цій групі буде зіграно 23 червня. Німеччина прийме Угорщину, а Португалія – Францію.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина розбила Португалію – 4:2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути