Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2009 20:44

Газзаєв підписав з "Динамо" трирічний контракт

Газзаєв підписав з "Динамо" трирічний контракт

Сьогодні, 25 травня, о восьмій годині вечора в столиці України відбулася подія, про вірогідність якого повідомляли ще в суботу - Валерій Газзаєв підписав контракт з київським "Динамо".

- Угода розрахована на три роки, - прокоментував новину сам Валерій Георгійович. - Ніяких серйозних розбіжностей при обговоренні умов контракту у нас з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом не виникло. Взагалі, весь процес узгодження деталей пройшов достатньо швидко і безпроблемно. Хотів би відзначити, дуже професійне ставлення керівників "Динамо" до всього.

З Газзаєвим до Києва переїде його "переможний" тренерський штаб

Переговорний процес йшов весь тиждень і тримався в таємниці. Футбольна складова, запропонована Газзаєву київським "Динамо", повністю влаштовувала російського фахівця. Питання було тільки в деталях, побутових і незначних.

Що ж до умов, які обумовлював зі свого боку Валерій Георгійович, то всі вони були прийняті керівниками лідера українського чемпіонату без обмовок. І вже зараз можна твердо говорити, що з Газзаєвим до Києва переїде його "переможний" тренерський штаб - до Володимира Шевчука і Миколи Латиша, незабаром, можливо, приєднається і Олександр Стельмах, який в даний момент працює у Владикавказькій "Аланії".

Весь час переговорів Валерій Газзаєв практично щодня спілкувався зі своїм колегою Юрієм Сьоміним, від якого отримував інформацію про команду. Сьогодні вранці фахівець вилетів до Києва, де всі нюанси були врегульовані остаточно.

Тренерську географічну рокіровку (адже не секрет, що Газзаєву в недавньому минулому надходила пропозиція очолити столичний "Локомотив") можна вважати доконаним фактом. Юрій Сьомін з 99-процентною вірогідністю повертається на місток в залізничне депо, а його місце біля керма в "Динамо" займає Валерій Газзаєв.

Прес-служба "Динамо" підтверджує, що новим головним тренером "Динамо" призначений Валерій Газзаєв. Контракт з Валерієм Георгійовичем підписаний терміном на три роки, а приступить до виконання обов"язків російський фахівець 20-го червня 2009 року. У вівторок, 26-го травня, після матчу чемпіонату України "Динамо" - "Шахтар", Валерій Газзаєв буде офіційно представлений як головний тренер "Динамо".

ФК "Динамо" (Київ) дякує за плідну співпрацю Юрієві Сьоміну і бажає йому подальших успіхів на тренерському терені.

"Спорт день за днем"

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв підписав з "Динамо" трирічний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути