пʼятниця, 09 вересня 2011 17:49

Газон на "Олімпійському" укладають 800-кілограмовими рулонами

У середу, 7 вересня 2011 року, на "Олімпійському" почали укладання натурального газону. Майже 800 рулонів з трав'яним покриттям загальною площею 8395 м2 привезли на стадіон зі Словаччини в 10 холодильних камерах. Вага кожного рулону, який має площу 10 м2 - 800 кг.

Щоб виростити поле "Олімпійського" знадобилося більше двох років, а ось розстелять його менш ніж за два тижні. За день планується укладати від 1200 до 1500 м2 натурального покриття.

За словами фахівців, для вкорінення газону буде потрібно близько двох тижнів, після чого поле буде готове для проведення на ньому футбольних матчів.

На час проведення на НСК "Олімпійський" концертів та інших культурно-розважальних заходів поле буде накриватися спеціальним покриттям з світлопрозорого дихаючого пластика, здатним зберегти трав'яний газон до 7 днів без порушення його життєдіяльності.

Зараз ви читаєте новину «Газон на "Олімпійському" укладають 800-кілограмовими рулонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути