середа, 13 травня 2009 17:26

Гаскойн радить англійським клубам відмінити "сухий закон"

Гаскойн радить англійським клубам відмінити "сухий закон"

Колишній футболіст збірної Англії Пол Гаскойн заявив, що футбольні клуби не повинні забороняти гравцям випивку. За словами Гаскойна, футболісти знаходяться під сильним психологічним тиском, тому іноді їм потрібно розслабитися, для чого гравці і використовують алкоголь.

Так 41-річний Гаскойн прокоментував вислів тренера лондонського "Тоттенхема" Харрі Реднаппа, який заявив, що в регламент англійському прем"єр-ліги слід включити заборону на вживання футболістами спиртних напоїв. За словами Реднаппа, в англійському футболі існує "культ випивки".

За останній час в англійському футболі відразу у декількох гравців виникли проблеми, пов"язані з вживанням спиртного. Фігурантами скандальних історій ставали форвард "Арсеналу" Ніклас Бендтнер, а також гравці "Тоттенхему" Ледлі Кінг і Джермейн Дефо. Кінга лондонська поліція підозрює в нападі на людину.

У Голландії багато гравців палять

За словами Гаскойна, за футболістами в англійських клубах постійно стежать папарацці, і небагато гравців можуть справитися з психологічним тиском. Колишній футболіст збірної Англії підкреслив, що в Голландії багато гравців палять, а в Англії прийнято розслаблятися інакше. При цьому Гасьойн не уточнив, що саме палять голландські футболісти.

Гаскойн під час виступів і після закінчення кар"єри багато раз потрапляв в неприємні ситуації у зв"язку з надмірним вживанням алкоголю. У лютому 2009 року Гаскойн був доставлений в лікарню з гострим психічним розладом. За даними англійських ЗМІ, колишній футболіст, знаходячись в нетверезому стані, намагався спілкуватися з двома пластиковими папугами, які сиділи у нього на плечах.

За матеріалами lenta.ru, ВВС

Зараз ви читаєте новину «Гаскойн радить англійським клубам відмінити "сухий закон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути