середа, 10 квітня 2019 11:26

Гармаш став би лідером ультрас, якби не був футболістом – Сирота

Гармаш став би лідером ультрас, якби не був футболістом – Сирота
Святослав Сирота цінує Гармаша

Екс-голкіпер "біло-синіх" Святослав Сирота прокоментував підсумок чвертьфінального матчу Кубка України між "Шахтарем" і "Динамо".

"Матч "Шахтаря" і "Динамо"? Мені гра дуже сподобалася, як і всім вболівальникам, думаю. Інша справа – кияни програли. Це футбол і таке буває. Одне точно можна сказати – "Динамо" ні в чому не поступається "Шахтарю". Більш того, вихованці киян сильніші за вихованців "гірників". Це тішить. Звісно, були помилки як у футболістів, так і у тренерів, але як було, так було.

До вилучення Гармаш грав добре. Незрозуміло, як таке може відбуватися. Денис – нормальний хлопець, але у боротьбі інколи втрачає над собою контроль на кілька секунд. Ніби у стані афекту. Такі моменти нівелюють всю його цінність як гравця. Денис завжди весь у грі, у боротьбі. Він наш – динамівець цілком і повністю. Думаю, якби він не був футболістом, то точно став би одним із лідерів ультрас. Хотілося б, щоб знайшли вихід із цієї ситуації та Гармаш і надалі залишався гравцем "біло-синіх".

Помилки Кадара неприпустимі для рівня київського "Динамо". З психологією у нього все добре. Як футболіст і гравець – не порівняти з деякими гравцями, з якими "Динамо" вже попрощалося (не бразильцями). Вони падали, їм було все погано, торкнешся – просять заміну. Мені імпонує віддача Кадара, але рівень дещо не той.

Ми не знаємо, чому поставили бити пенальті молодих хлопців. Це рішення вплинуло на поразку і справа не в тому, що Миколенко і Шапаренко не забили. Претензій до них бути не може. П'ятов на досвіді їх переграв. Хлопці мають хороший удар, але вони очікували, що Андрій буде стрибати в якийсь кут. Є багато моментів, які можуть використовувати воротарі, щоб взяти пенальті, і досвід Пятова тут знадобився", – передає слова Сироти "Футбол-24"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може підсилитися уругвайцем

"Динамо" програло "Шахтарю" в чвертьфіналі кубка України, поступившись у серії пенальті.

Зараз ви читаєте новину «Гармаш став би лідером ультрас, якби не був футболістом – Сирота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути