Ексклюзиви
неділя, 11 березня 2018 13:15

"Гармаш і Хачеріді - ракова пухлина, яку треба вирізати" - екс-тренер "Динамо"

"Гармаш і Хачеріді - ракова пухлина, яку треба вирізати" - екс-тренер "Динамо"
Сабо: "Шкода Хацкевича, він бореться то з Гармашем, то з Хачеріді". Фото: dynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо" Денис Гармаш і захисник команди Євген Хачеріді є великою проблемою для команди. І для того, щоб ситуація не погіршувалася, гравцям треба терміново міняти клуб.

Про це в інтерв'ю виданню footboom.com сказав колишній головний тренер команди, а нині футбольний експерт Йожеф Сабо. Приводом для критики стала поведінка Гармаша після виїзного матчу з "Лаціо", коли гравець атакував суддю, і його намагалася заспокоїти вся команда. В результаті арбітр показав Гармашу червону картку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гармаш пояснив причини своїх претензій до судді римського матчу

"Не здивуюся, якщо в парі з Хачеріді на лавці опиниться Гармаш. Ви подивіться, що він витворяє. Мені шкода Хацкевича, адже йому важко. Він бореться то з Гармашем, то з Хачеріді. Не можна так підводити команду.

Якщо Хачеріді хоче залишити київський клуб, то нехай іде. В "Динамо" є молоді футболісти, які його гідно замінять. Не такий він великий гравець, щоб втратити мотивацію. Не впевнений, що якщо Хачеріді перейде в інший клуб, то буде там основним гравцем. Я б на його місці тримався за "Динамо" і до кінця своєї кар'єри виступав за киян.

Якщо він не буде потрібен Хацкевичу, то опиниться в запасі. А якщо Євген буде сидіти без ігрової практики, то взагалі буде ніяким. Думаю, що головний тренер розбереться", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З Гармашем розберемося, хоч це і важко" - Хацкевич

"Давайте говорити відверто - це не перша і не остання червона картка Гармаша. А що, Хачеріді кращий? Я розмовляв з лікарями, і вони говорили, що Хачеріді та Гармаш - нездорові люди. Їх треба лікувати. Працюйте з ними вдень і вночі. А якщо не допоможе, тоді - до побачення.

У мене не було таких футболістів. А якби вони були, то сказав би, щоб йшли в іншу команду. Немає сенсу виховувати, тим більше, коли людині стільки років. У тренерського штабу роботи непочатий край. Що, з ним панькатися будуть, чи як? У нього є дружина й дитина. Він доросла людина. Це все дивно і дуже неприємно.

Гармаш повинен це розуміти, а якщо не розуміє, то його потрібно відпускати в інший клуб. Нехай іде. Хачеріді й Гармаша треба продати, якщо на них є попит. Потрібно вирізати пухлину для того, щоб організм був чистий", - сказав Сабо.

Матч-відповідь "Динамо" з "Лаціо" відбудеться 15 березня на НСК "Олімпійський". Початок о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Гармаш і Хачеріді - ракова пухлина, яку треба вирізати" - екс-тренер "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути