пʼятниця, 23 липня 2010 16:57

Футзал. В чемпіонаті України не буде нічиїх

Футзал. В чемпіонаті України не буде нічиїх

У Києві відбулася нарада представників клубів вищої ліги, на якому було прийнято рішення про схему проведення чемпіонату України і проведено жеребкування календаря сезону 2010/11.

Участь у чемпіонаті візьме 12 команд. Сьогодні стало точно відомо, що житомирський "Контингент" буде приймати участь у першості країни.

Що стосується схеми, то всі команди між собою зіграють у два кола. Потім найсильніші будуть визначатися в іграх плей-офф.

Переможець буде визначатися в кожному з матчів - якщо основний час завершується внічию, то пробивається серія з п'яти шестиметрових ударів. Тільки у фінальній серії при проведенні п'ятого вирішального матчу передбачено додатковий час.

Особливість плей-офф - перші два матчі проводяться на майданчику команди, що посіла в регулярному чемпіонаті нижче місце. Третій і, якщо знадобляться, четвертий і п'ятий матчі - на майданчиках команд, що зайняли вище місце.

За схемою плей-офф будуть розіграні всі місця - з 1-го по 12-е. Серії плей-офф за 5-8 і 9-12 місця гратимуться до двох перемог.

Що стосується визначення місць, то якщо команди мають рівну кількість набраних очок, то будуть враховуватися ігри між цими командами.

Володар Кубка України буде визначено у Фіналі чотирьох. Місце проведення Фіналу буде визначено за допомогою тендеру. Турнір буде приймати той майданчик і те місто, які запропонують найкращі умови.

З метою акумулювання коштів для трансляції Фіналу чотирьох по телебаченню учасники 1 / 8 фіналу перераховують по 3 тис. грн (команди першої ліги - по 1500), учасники чвертьфіналу - по 7 тис. грн (команди першої ліги - по 3500) на спеціальний розрахунковий рахунок , а учасники Фіналу чотирьох рівними частками суму, якої бракує для того, щоб Фінал чотирьох був показаний по ТБ в повному обсязі (всього 3 гри).

4 вересня в першому турі ЧУ-2010/11 зустрічаються:

ЛТК (Луганськ) - Шахтар (Донецьк)

Кардинал-Рівне (Рівне) - Ураган (Івано-Франківськ)

Моноліт (Харків) - Єнакієвець (Єнакієве)

Енергія (Львів) - ТВД (Львів)

Тайм (Львів) - Контингент (Житомир)

ПФС (Севастополь) - Локомотив (Харків) (цей матч переноситься на пізніший термін через участь гравців Локомотива в студентському чемпіонаті світу).

За матеріалами Іsport.ua

Зараз ви читаєте новину «Футзал. В чемпіонаті України не буде нічиїх ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути