Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2009 18:17

Футбольні експерти прокоментували повернення Шевченка

Футбольні експерти прокоментували повернення Шевченка

Футбольна Україна нарешті дочекалася повернення Андрія Шевченка у київське "Динамо". Його перший матч у футболці "Динамо" із сьомим номером на спині може відбутися вже сьогодні ввечері проти донецького "Металурга". Відсьогодні уболівальники поволі звикатимуть до того, щоб бачити Шеву у складі "Динамо". Чого ж очікувати від Андрія Шевченка у новому старому клубі? Свої очікування висловили відомі футбольні.

Юрій Калитвинцев, екс-півзахисник київського "Динамо", тренер-тріумфатор юніорського чемпіонату Європи 2009 року:
- Мені самому цікаво буде подивитися, на що здатен Андрій Шевченко. Я давно не бачив його гри і не можу оцінити рівень його готовності. Звісно, чекаю другої молодості Шевченка і зичу йому, щоб він знову радував прихильників "Динамо". Впевнений, що відвідуваність домашніх поєдинків "Динамо" з приходом Андрія Шевченка відчутно зросте.

Анатолій Дем"яненко, колишній гравець та наставник київського "Динамо":

- Я оптимістично дивлюся на кар"єру Андрія Шевченка. Хлопець зголоднів від футболу. У Києві він ще скаже своє слово. Навіть не маю побоювань на рахунок того, що тут може повторитися його кар"єра в "Челсі". Ні. Гірше точно не буде. Андрій — старанний футболіст і своєю працею він поставить усіх скептиків на місце. Ну а найголовніше, що молодші хлопці, перебуваючи в одному колективі з таким поважним гравцем, гратимуть упевненіше, а Андрій їм передасть свій досвід і навчить багато чому на футбольному полі.

Василь Кардаш, колишній футболіст "Динамо" та збірної України:

- До "Динамо" повернулася людина, яка, можна сказати, десять років грала у топ-клубах світу. Це подія. Андрію буде важко. Чому? Бо всі чекають побачити тієї гри, яку він демонстрував у найкращі часи. Фани цієї гри просто вимагатимуть. І якщо Шева почне грати трішки гірше, то про нього скажуть, що вже не той. А це психологічно тиснутиме на футболіста. Тому Андрій має закотити рукави, забути про все на світі і запам"ятати, що імена у футбол не грають. Так, він має стовідсотокову довіру від Валерія Газзаєва. І цю довіру можна виправдати лише копіткою працею. Як саме побудує гру Газзаєв з приходом Шевченка - сказати важко. Думаю, Андрій здатен діяти як на вістрі атаки, так і з глибини поля. Зрештою, за часів Йожефа Сабо Шева діяв навіть на позиції правого півзахисника. Все одно ж Шевченко підсилить "Динамо". У Києві йому буде дуже комфортно. Натомість його дружина, мабуть, не матиме того комфорту, який мала у Західній Європі.

Turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Футбольні експерти прокоментували повернення Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути