середа, 16 вересня 2009 14:46

Футбольні експерти дали прогноз на матч "Динамо" - "Рубін"

Футбольні експерти дали прогноз на матч "Динамо" - "Рубін"

Сьогодні в Києві відбудеться матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Динамо" і казанським "Рубіном". Напередодні поєдинку футбольні фахівці на сторінках авторитетного українського видання "Команда" поділилися своїми прогнозами на майбутній матч.

Сергій Юран, екс-форвард "Динамо": "1:1. В кращому разі динамівці можуть добитися нічийного результату, а в гіршому... Не хочу вас засмучувати, але команда Валерія Газзаєва, на мою думку, зараз за деякими футбольними критеріями поступається "Рубіну". Я не говорю про слабкість київського клубу. Проте на даний момент підопічні Курбана Бердиєва виглядають мобільнішими і зіграними. Казанці розігралися не на жарт. Ви ж бачите, що вони творять в чемпіонаті Росії. У них дуже сильна атака, яку ефективно підтримує півзахист. В усякому разі, Рязанцев і Гекденіз забезпечують точними передачами Бухарова і Домінгеса на будь-яку відстань і з будь-якої точки поля".

Євген Левченко, півзахисник раменського "Сатурну" і збірної України: "1:0. Звичайно, я знаходжуся під сильним враженням від останнього матчу, в якому казанці розгромили раменський "Сатурн" з рахунком 5:1. Проте постараюся абстрагуватися від цього результату. Сподіваюся, що динамівцям вдасться нейтралізувати атаку "Рубіна". Мені здається, тільки так київський клуб зможе добитися позитивного підсумку в стартовому поєдинку Ліги чемпіонів. А ось зламати оборону команди Курбана Бердиєва буде дуже складно. Ззаду вони грають супернадійно, добре рухаються, надійно підстраховують один одного. Думаєте, футболісти "Сатурну" не вели гідної контргри проти казанців? У тому і річ, що зусиль раменців були витрачено чимало, тільки ось оборона "Рубіна" дала маху лише раз."

Дмитро Семочко, півзахисник ФК "Хімки": "2:2. Газзаєв проти Бердиєва - це цікаво! Тим більше що і "Динамо" в чемпіонаті України і "Рубін" в Росії набрали відмінний хід. Сподіваюся побачити результативний, атакуючий футбол. Мені здається, що по лініях суперники приблизно рівні. Бердиєв вдало підібрав кадровий склад - кожен футболіст там, як скрупульозно підігнана деталь: працює ефективно і надійно. Скажу з власного досвіду, що стримати казанських форвардів дуже непросто. Але це лише моє особисте враження. Можливо, для киян краще суворіше діяти в обороні. Непогано б і пресинг проти футболістів "Рубіна" застосувати, адже успішно з цією командою зіграли якраз ті, хто не дозволяв їй вільно розпоряджатися м"ячем".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні експерти дали прогноз на матч "Динамо" - "Рубін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути