Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2009 12:34

Футболісти "Шахтаря" розповіли про гру з "Олімпіком"

Футболісти "Шахтаря" розповіли про гру з "Олімпіком"
Після переможного матчу з марсельським "Олімпіком" футболісти "Шахтаря" йшли зі стадіону у чудовому настрої і відповіли на питання журналістів: Фернандіньо філософствував про результат, Хюбшмана суперник нічим не здивував, а П"ятов подякував уболівальнам за підтримку.

ФЕРНАНДІНЬО:

- Ферні, як оцінюєш сьогоднішню гру і результат?
- "Шахтар" не пропустив і провів два м"ячі у ворота суперника, це дуже вигідний результат у двохматчевому протистоянні. Хоча зроблено тільки півсправи. У Марселі буде важко, і ми з хлопцями це чудово розуміємо. Що стосується гри, то я думаю, що рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. Було важко, часом футболісти французького клубу перехоплювали ініціативу, але "Шахтар" зіграв ефективніше і був ближчим до успіху. У цьому матчі, який, упевнений, сподобався вболівальникам, обидві команди створили велику кількість моментів для взяття воріт.

- У цьогорічному Кубку УЄФА для "Шахтаря" склалася хороша традиція. Якщо ви виграєте на своєму полі з рахунком 2:0, то неодмінно проходите в наступний раунд єврокубка.
- Я футболіст і не ставлюся серйозно до таких речей. Моя справа грати, робити все можливе, щоб команда перемагала. Звичайно, ми намагатимемося показати на "Велодромі" свій кращий футбол і пройти у півфінал. Але думати при цьому про результат першої зустрічі не потрібно. Зараз необхідно залишатися холоднокровними, радіти будемо, коли досягнемо загальної перемоги в протистоянні з "Олімпіком".

ТОМАШ ХЮБШМАН:

- Не дивлячись на те, що ми досягли позитивного результату, матч був дуже важким. Напевно, на стадії чвертьфіналу так і має бути. Обидві команди залишили на полі дуже багато сил, і обидві були гідні одна одної. Важливо, що "Шахтар" не пропустив на своєму полі. Перемога з рахунком 2:0 підвищує наші шанси на вихід у півфінал, але все вирішиться в Марселі. Тому розслаблятися ніхто не збирається.

- Томаш, "Олімпік" чимось здивував сьогодні?
- Загалом, ні. Ми вивчали гру суперника перед матчем і чудово усвідомлювали можливості кожного футболіста і команди в цілому. Однак, я здивувався тому, що був відсутній в стартовому складі французької команди креативний півзахисник Матьє Вальбуена. Мабуть, "Олімпік" був обережним, і спочатку гості планували зіграти другим номером.

АНДРІЙ П"ЯТОВ:

- Це був дуже цікавий і складний матч. Головне, що "Шахтар" переміг, показавши при цьому хорошу гру. Але, не дивлячись на результат першого матчу, в другій зустрічі з французами нам буде не легко. Потрібно їхати до Марселя і виходити на поле, забувши про сьогоднішню перемогу і матеріальну перевагу. Дякую нашим уболівальникам за підтримку, сьогодні вони дуже нам допомогли! Зробимо все можливе, щоб не розчаровувати їх і надалі.

Shakhtar, segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" розповіли про гру з "Олімпіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути