Ексклюзиви
субота, 21 лютого 2009 20:45

Футболістам почали показувати блакитні картки

Футболістам почали показувати блакитні картки
Вчора у Ватикані стартував третій розіграш футбольного турніру під назвою Clericus Cup. У змаганнях беруть участь учні духовних семінарій, студенти та священики зі всього світу у віці від 19 до 57 років.

Відповідно до регламенту 16 команд розбито на чотири групи, а фінал відбудеться 23 травня. Правила турніру забороняють проведення ігор по неділях, а також критику на адресу арбітрів, повідомляє Sport1.de.

На цьому турнірі вперше випробували потенційне нововведення ФІФА – блакитні картки. Якщо головний арбітр матчу показує гравцю блакитну картку – це означає п"ятихвилинне видалення з поля.

На цьому турнірі вперше випробували потенційне нововведення ФІФА

"Питання про введення блакинтих карток включено до повістки обговорення на щорічній зустрічі Міжнародної ради футбольних асоціацій, яка відбудеться 28 лютого. Із цього приводу є безліч різних думок, які оголошені на цій зустрічі. Члени ради можуть провести голосування, щоб вирішити, чи рекомендувати це нововведення ФІФА, а можуть продовжити консультації по цій темі", - цитує представника ФІФА ВВС.

Sport1.de, ВВС

Зараз ви читаєте новину «Футболістам почали показувати блакитні картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути