неділя, 19 грудня 2021 07:11

Футболіста вилучили за неправильно пробитий пенальті

Футболіста вилучили за неправильно пробитий пенальті
Петкович ледь не зіпсував перемогу комади. Фото: "Динамо"

Курйозний інцидент стався під час матчу 4-го туру чемпіонату Хорватії між "Істрою 1961" та загребським "Динамо". Форварда гостей Бруно Петковича наприкінці матчу було вилучено за неправильно пробитий пенальті.

У перерві матчу 27-річний нападник з'явився на полі, замінивши Комнена Андрича. На 74-й хвилині Петкович отримав першу жовту картку. На 90-й хвилині матчу "Динамо" отримало право на виконання пенальті, а до точки підійшов Петкович. Футболіст замість звичного розбігу підійшов до м'яча пішки, а перед ударом зробив значну паузу.

Згідно з сучасними правилами, у футболі заборонено робити паузу перед виконанням пенальті з метою дезорієнтувати голкіпера. Якщо гравець робить паузу, арбітр має показати йому жовту картку.

Петкович забив, але рефері скасував взяття воріт, а футболіста покарав жовтою карткою, яка стала для нього другою в матчі. У результаті замість святкування забитого гола нападник здивовано вирушив у роздягальню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Циганков із коханою відпочиває на Мальдівах

Крім Петковича, у грі отримали червоні картки захисник "Динамо" Кевін Теофіль-Катерін та воротар "Істри" Іван Лучич. Зустріч закінчилася перемогою гостей із рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста вилучили за неправильно пробитий пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути