середа, 30 червня 2010 14:48

Футболіст збірної Іспанії перейшов у "Манчестер Сіті"

Футболіст збірної Іспанії перейшов у "Манчестер Сіті"

Півзахисник збірної Іспанії Давід Сільва перейшов з "Валенсії" в "Манчестер Сіті", повідомляє сайт англійського клубу.

Офіційно угоду терміном на п'ять років буде підписано після того, як 24-річний футболіст пройде медичне обстеження. Сума угоди не розголошується, проте, за інформацією The Daily Mail, мова йде про 30 мільйонів фунтів стерлінгів (приблизно 37 мільйонів євро).

"Я хотів би сказати велике спасибі "Валенсії", її вболівальникам і гравцям. У цьому клубі я провів прекрасні шість років, саме "Валенсія" зробила мене професійним футболістом, за що я безмежно вдячний команді. Цей клуб завжди буде для мене особливим, але прийшов час прийняти новий виклик, і я з нетерпінням чекаю переїзду в Англію", - заявив Сільва.

Чутки про можливий перехід Давида Сільви в "Манчестер Сіті" з'явилися ще на початку червня, коли повинна була відбутися поїздка виконавчого директора англійської команди Гаррі Кука до Іспанії. Тоді візит представника "Манчестера" зірвався, і ніяких офіційних відомостей про трансфер Сільви не з'являлося.

Давид Сільва виступав у "Валенсії" з 2007 року. У складі клубу в 2008 році він завоював Кубок Іспанії. У сезоні-2009/10 "Валенсія" посіла третє місце в чемпіонаті країни. Разом зі збірною Іспанії в 2008 році Сільва став чемпіоном Європи з футболу.

В даний час Сільва знаходиться в ПАР, де у складі національної збірної бере участь у чемпіонаті світу з футболу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної Іспанії перейшов у "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути