Ексклюзиви
середа, 09 червня 2021 13:50

Форварда збірної Нідерландів вимагають негайно віддати під суд

Форварда збірної Нідерландів вимагають негайно віддати під суд
після звинувачень Промес перебрався до Росії. Фото:Reuters

У Нідерландах вимагають терміново судити форварда Квінсі Промеса. Сторона двоюрідного брата нападника "Спартака" і збірної Нідерландів має намір домогтися проведення судового засідання у справі гравця до початку чемпіонату Європи - 2020. Суперника збірної України підозрюють в нанесенні ножових поранень родичу влітку торік.

За словами адвоката потерпілого Ієгуді Мошковича, прокуратура навмисне відкладає рішення, щоби Промес міг спокійно виступити на Євро-2020. Якщо вердикт не винесуть до старту турніру, юрист погрожує скористатися спеціальною статтею і звернутися в апеляційний суд.

"Для суду доказів більш ніж достатньо. Серед них показання двох свідків. Усі інші підозрювані по цій простій справі вже давно постали перед судом", - цитує Мошковича De Telegraaf.

При цьому в прокуратурі стверджують, що отримали дані про розслідування лише в кінці травня, тому на їх розгляд потрібен час. Адвокат Промеса відмовився коментувати інцидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Нідерландів утратила півзахисника перед матчем проти України

Збірна Нідерландів є першим суперником збірної України на Євро-2020. Матч між ними відбудеться 13 червня. Напередодні збірна Нідерландів обіграла з рахунком 3:0 збірну Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Форварда збірної Нідерландів вимагають негайно віддати під суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути