Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2012 13:04

Форвард збірної Швеції може не зіграти на Євро-2012

Форвард збірної Швеції може не зіграти на Євро-2012

Нападник збірної Швеції Йохан Елмандер може пропустити чемпіонат Європи з футболу 2012 року. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на football.ua.

У суботньому поєдинку за "Галатасарай" проти "Фенербахче" швед отримав удар по нозі і змушений був залишити поле вже на 26-й хвилині зустрічі. У Елмандера тріщина у кістці і зараз він знаходиться в гіпсі.

"Так, це правда. Вчора мені надійшла така інформація з табору "Галатасарая". Елмандер дуже засмучений. Він прилетить завтра.

Я подивлюся на ногу, після чого стане відомо, чи зіграє він на Євро чи ні. До рентгена важко робити якісь висновки. Але зазвичай такі травми заліковуються від шести до восьми тижнів", - сказав доктор збірної Швеції Лейф Сверд.

Нагадаємо, на груповому етапі Євро-2012 збірна Швеції зіграє в квартеті D з командами Україні, Англії та Франції. Всі три матчі скандинави проведуть в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Швеції може не зіграти на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути