Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2009 10:12

Формула-1. "Мерседес" підписав Ніко Росберга

Формула-1. "Мерседес" підписав Ніко Росберга

Команда Формули-1 "Мерседес" офіційно підтвердила перехід в свої ряди німецького гонщика Ніко Росберга.

В середині листопада "Мерсдес" купив команду "Браун", яка виграла Кубок конструкторів і пілот якої Дженсон Баттон став чемпіоном світу. Нова команда називатиметься Mercedes GP.

У минулому році Росберг виступав за команду "Тойота" і за підсумками сезону зайняв 7-е місце.

Ніко розповів про завдання на наступний сезон і поділився думками про можливих напарників.

"Я переслідуватиму серйозні цілі наступного року. Хочу, щонайменше, вигравати гонки, потім подивимося, на що можна розраховувати. Потрібно декілька місяців почекати, перш ніж оцінювати болід, що вийшов, але я упевнений, у нас буде сильна машина.

Те, що я опинився в заводській стайні, важливо для мене. Здорово бути частиною команди такого гіганта, як "Мерседес". На базу я поїду в середу, тому що я теж чекав офіційного оголошення контракту. Я підтримував контакт з Росом та інженерами щодо боліда наступного сезону, але в середу я планую зайнятися цим щільніше.

Мені не дуже важливо, хто буде моїм напарником. Важливо, щоб він вписався в команду, щоб ми разом могли працювати на благо стайні. Мені хотілося б вирости до лідера "Мерседеса", я постараюся добитися цього, заслужити довіру, направляти технічний розвиток боліда і досягати добрих результатів на трасі", - цитує Росберга Autosport.

Ім"я другого пілота німецька команда не називає. Голова "Мерседес" Рос Браун всіляко спростовує чутки про те, що ним може стати легендарний Міхаель Шумахер, який завершив кар"єру семикратний чемпіон світу. За словами Брауна, Шумахер недостатньо мотивований, щоб повернутися у великий спорт.

За матаеріалами Сегодня, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. "Мерседес" підписав Ніко Росберга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути