середа, 22 лютого 2017 17:26

Фонсека визначився зі складом на гру проти "Сельти"

Фонсека визначився зі складом на гру проти "Сельти"
Паулу Фонсека shakhtar.com

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про підготовку команди до матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти іспанської "Сельти". Зустріч пройде завтра, 23 лютого, у Харкові.

У Віго "Шахтар" переміг з рахунком 1:0 завдяки голу Густаво Бланко Лещука.

"Шахтар" виходить на поле лише з бажанням перемогти. Ми виграли в Іспанії, але попереду у нас ще 90 хвилин гри. Я впевнений, що "Сельта" боротиметься. Ця команда забивала на всіх виїзних матчах Ліги Європи. Це дуже сильна і небезпечна команда. "Шахтар" має виступити завтра на найвищому рівні. Ми повинні атакувати і бути небезпечними".

На вихідних "Сельта" перемогла "Осасуну" в чемпіонаті Іспанії - 3:0.

"Мене нічого там не здивувало. Я бачив багато матчів команди. Відзначу, що проти "Осасуни" дали зіграти тим футболістам, які не гратимуть проти нас. Іспанські команди дуже сильні. Не можна виходити на поле з думкою, що вже все вирішено. Ми дуже поважаємо суперника, але зробимо все, що пройти далі".

Фонсека також прокоментував стан газону на стадіоні "Металіст".

"Я чудово розумію, що зараз не найкраща погода. Я бачив газон. Він у хорошому стані. Сподіваюсь, після сьогоднішніх передматчевих тренувань поле залишиться так само в хорошому стані. Це дозволить нам показати свою гру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери визначилися з фаворитом матчу "Шахтар" - "Сельта"

З командою до Харкова прилетів нападник Факундо Феррейра, який не грав у першому матчі.

"У нього немає жодних шансів зіграти. Він тільки відновився від травми і ще не тренувався з нами. Що стосується Бланко Лещука, то я дуже радий, що ми підписали цього футболіста. Я дуже хотів, щоб цей футболіст виступав за нас. У своєму першому матчі він забив гол. Густаво поступово адаптується до нашої гри.

Зі стартовим складом я вже визначився", - зазначив Фонсека.

Матч-відповідь "Шахтар" - "Сельта" розпочнеться о 22:05 за київським часом. Наш сайт проведете текстову онлайн-трансляцію. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Фонсека визначився зі складом на гру проти "Сельти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути