Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 23:22

Фонсека може замінити Венгера в "Арсеналі" - ЗМІ

Фонсека може замінити Венгера в "Арсеналі" - ЗМІ
Контракт Паулу Фонсеки закінчується після завершення поточного сезону

"Арсенал" розглядає головного тренера "Шахтаря" Паулу Фонсека як одного з можливих кандидатів на зміну менеджеру команди Арсену Венгеру влітку 2018 року. Про це повідомляє The Telegraph.

Діяльність і результати команди під керівництвом Венгера керівництво "Арсеналу" буде оцінювати після завершення поточного сезону. Але робота з пошуку потенційного наступника французького тренера йде вже зараз.

В якості кандидатів, крім Фонсеки, називають головного тренера "Монако" Леонарду Жардіма, екс-тренера "Баварії" Карло Анчелотті, Мікеля Артету, який працює з Пепом Гвардіолою в "Манчестер Сіті", асистента тренера збірної Бельгії Тьєрі Анрі, менеджера "Селтіка" Брендана Роджерса і головного тренера збірної Німеччини Йоахіма Льова.

Також Фонсекою цікавиться "Евертон", який навіть робив пропозицію фахівцеві восени. Але "Шахтар" не хотів відпускати наставника, в той час, як клуб грав важливі матчі в Лізі чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" запропонував Фонсеці новий контракт

Контракт Паулу Фонсеки закінчується після завершення поточного сезону. Раніше наставник "Шахтаря" не виключав можливості залишити клуб влітку.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека може замінити Венгера в "Арсеналі" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути