неділя, 27 серпня 2017 09:04

Флойд Мейвезер побив рекорд Роккі Марчіано
9

Мейвезер здобув перемогу і побив рекорд у "бою століття"
Фото: afp.com
Мейвезер здобув перемогу і побив рекорд у "бою століття"
Мейвезер здобув перемогу і побив рекорд у "бою століття"
Мейвезер здобув перемогу і побив рекорд у "бою століття"
Мейвезер здобув перемогу і побив рекорд у "бою століття"

На T-Mobile Arena у Лас-Вегасі, США, один із найкращих в історії боксер-професіонал, американець Флойд Мейвезер переміг чемпіона зі змішаних єдиноборств з Ірландії Конора Макгрегора. Рефері зупинив побиття Макгрегора в 10 раунді. Бій відбувався за правилами професіонального боксу і отримав назву The Money Fight. Мейвезер здобув 50-ту перемогу на профі-ринзі у 50-ти поєдинках. Він побив рекорд співвітчизника Роккі Марчіано, в якого були 49 переможних боїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе залежить від Мейвезера

Перша половина бою Мейвезер – Макгрегор несподівано для багатьох вийшла конкурентною і, можливо, з невеликою перевагою Макгрегора. На тлі пасивного Мейвезера він викидав більше ударів, вдало зустрічав суперника і виглядав переконливіше. В сьомому раунді у Макгрегора почала проявлятися втома. Витривалість стала ключовою причиною поразки Макгрегора. З дев'ятого раунду перевага американця стала тотальною. Він просто розбивав ірландця, у якого закінчився бензин. У десятому раунді після низки атак рефері Роберт Бирд зупинив побиття – технічний нокаут.

Після фінального гонгу обидва суперники були задоволені, обнімалися, дякували один одному за бій і переконували, як поважають один одного. І це незважаючи на брудний треш-ток, який супроводжував передматчеву рекламну кампанію.

У післяматчевому коментарі Флойд Мейвезер заявив, що це його останній бій у боксі, а Макгрегор поскаржився, що рефері зарано зупинив бій і він міг його продовжувати.

Усі залишились задоволені від цього дійства. Але чи задоволені побаченим уболівальники, адже у спортивному сенсі все було досить посередньо.

Зараз ви читаєте новину «Флойд Мейвезер побив рекорд Роккі Марчіано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути