Ексклюзиви
пʼятниця, 22 листопада 2019 20:59

ФК "Львів" попсував нерви "Шахтарю" перед Лігою чемпіонів

ФК "Львів" попсував нерви "Шахтарю" перед Лігою чемпіонів
Жуніор Мораес відзначився у воротах ФК "Львів" хет-триком. Фото: ФК "Шахтар"

В стартовому матчі 15 туру УПЛ "Шахтар" не без проблем переміг ФК "Львів" 4:1

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Харкові

"Гірники" готувалися до матчу проти "Ман Сіті". Проти ФК "Львів" на поле вийшов склад максимально наближений до основи з прицілом на матч у вівторок проти "Манчестер Сіті". Поза грою опинився Марлос, який не буде грати у Лізі чемпіонів через вилучення в Загребі. На правому фланзі захисту Болбат, який більше орієнтований на оборону, ніж Додо.

"Шахтар" грав без капітана. Тайсон відбував дискваліфікацію за скандальний матчі проти "Динамо" в минулому турі. Бразилію дали один матч дискваліфікації за непристойний жест в бік вболівальників київського клубу.

Варто чекати Маркуса Антонио та Тете в основі Лізі чемпіонів. Обидва бразильці дуже активно увійшли в гру проти "Динамо" Загреб на "Максімірі". Фактично саме вихід цих футболістів на заміну в кінці гри дозволив "Шахтарю" здобути нічию. Схоже, що тренер "гірників" все більше довіряє цим футболістам. Проти "Львова" обидва вийшли в стартовому складі. Маркус Антоніо доповнює Тараса Степаненка та Алана Патріка в середині поля, а Тете додає швидкості на фланзі півзахисту.

Тете та Маркус Алонсо награвалися на матч проти "Ман Сіті"

ФК "Львів" зміг дати бій "Шахтарю". Команда Егіше Мелігяна зіграла доволі компактно, не даючи більше іменитому супернику простору. При першій можливості намагалися шукати моменти біля воріт П'ятова. В першому таймі змогли зрівняти рахунок та добряче потріпати нерви підопічним Луїша Каштру.

Жуніор Мораес став героєм матчу. Форвард збірної України відкрив рахунок у матчі, на початку другого тайму знову вивів гірників вперед забивши гол на власній майстерності. Напевно, що цей момент став переломний у грі. Під кінець матчу реалізував пенальті.

Вирішальним у матчі став клас гравці "Шахтаря", Одного бажання у виконання гравців ФК "Львова" виявило замало. Гості заграли організовано, із бажання, але клас суперника виявився вищим. "Гірники" змогли реалізувати свої моменти використовуючи навіть незначні помилки суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий бомбардир "Шахтаря" за всю історію одружився на російській моделі

Після 15 турів "Шахтар" набрав 43 очки та впевнено очолюють турнірну таблицю. Наступний матч команда Каштру проведе у вівторок в рамках Ліги чемпіонів проти "Ман Сіті". В рамках УПЛ наступний матч зіграють в гостях проти "Маріуполя" 1 грудня.

Зараз ви читаєте новину «ФК "Львів" попсував нерви "Шахтарю" перед Лігою чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути