понеділок, 10 листопада 2008 13:45

Фінансова криза з"їла гандбольну "Галичанку" в рік 20-річчя клубу

Світова фінансова криза не оминула й спорт - від гандбольної команди "Галичанка" спочатку відвернувся генеральний спонсор "Кредобанк", а згодом - інші партнери клубу: "Окко", "Ілта", "Гелікон".

Наразі наодинці з фінансовим тягарем залишилися ФПГ "Росан" і страхова група "PZU Україна". Про критичну ситуацію з фінансуванням "Галичанки" вже поінформовані керівники Львова та області, - повідомляє ZAXID.NET з посиланням на прес-центр "Галичанки".

"Спільні зусилля міста, області, "Росану" повинні увінчатися успіхами й команді підшукають нових партнерів. Якось не віриться, що команда з такими давніми традиціями, в рік свого 20-річчя, зникне з гандбольної мапи України", - йдеться у повідомленні.

Починаючи з 2002 року, "Галичанка" постійно входить до числа призерів чемпіонату України з гандболу, представляючи Львів в розіграшах європейських клубних турнірів. Цього року галицький колектив налаштувався на підкорення найвищої вершини і вийшов в лідери вітчизняного чемпіонату.

Провідні гравці "Галичанки" (Тимошенкова, Шимкуте, Семенченко, Борщенко, Снопова) в складі національної збірної України готуються до чемпіонату Європи, який на початку грудня прийматиме Македонія.

Зараз ви читаєте новину «Фінансова криза з"їла гандбольну "Галичанку" в рік 20-річчя клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути