середа, 17 квітня 2013 17:36

Фінал Кубка України пройде 22 травня

Фінал Кубка України пройде 22 травня
Фінал Кубка України перенесли з ініціативи Михайла Фоменка ФОТО: ffu.org.ua

Згідно рішення виконкому Федерації футболу України від 17 квітня, внесено зміни до календаря всеукраїнських змагань з футболу серед команд прем'єр-ліги сезону 2012/2013 рр.

Виконком ФФУ підтримав пропозицію головного тренера національної збірної України Михайла Фоменка та переніс фінальний матч Кубку України сезону 2012/2013 з запланованої дати 1 червня на 22 травня 2013 року, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Додамо, що квартет найсильніших у розіграші Кубка України 2012/2013 рр. буде розбито на пари найближчої п'ятниці.

Гостем жеребкування стане відомий у недавньому минулому футболіст, автор першого гола національної збірної України Іван Гецко. Його кар'єра пролягала через такі вітчизняні клуби як "Закарпаття" Ужгород, "Карпати" Львів, "Чорноморець" Одеса, "Дніпро" Дніпропетровськ, "Кривбас" Кривий Ріг, "Металіст" Харків, ізраїльський "Маккабі" Хайфа та російські "Аланія" Владикавказ та "Локомотив" Нижній Новгород. У чемпіонатах України він зіграв 113 матчів, у яких встиг забити 67 голів. В історію вітчизняних турнірів Іван Михайлович також увійшов як автор першого хет-трика і співволодар рекорду результативності в одному матчі ? 4 м'ячі (єдиний, хто відзначався "каре" двічі). За середньою результативністю він є одним з кращих бомбардирів країни.

Іван Гецко виступав за збірну СРСР (5 матчів), а також національну збірну України (4 матчі, 1 гол). Примітно, що цей результативний удар був першим в історії нашої збірної (Україна ? Угорщина - 1:3, 29 квітня 1992 р.).

Зараз ви читаєте новину «Фінал Кубка України пройде 22 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути