вівторок, 07 липня 2015 12:03

ФФУ звільнила відомого футболіста за підтримку "ДНР"

ФФУ звільнила відомого футболіста за підтримку "ДНР"
Віктор Звягінцев працював інспектором та делегатом ФФУ

Федерація футболу України вигнала зі своїх лав інспектора та делегата ФФУ Віктора Звягінцева. Відомий у минулому футболіст "Шахтаря" і "Динамо", став одним з організаторів футбольного турніру для терористів "ДНР".

"Питання зі Звягінцевим ми розглянули досить давно і своєчасно, ухваливши відповідне рішення. Ще в травні Звягінцев дозволяв собі сепаратистські висловлювання, дуже негативно відгукувався про Україну і керівництво країни, повністю підтримуючи те, що творять на Донбасі місцеві бойовики і російські найманці.

Природно, ми не могли пройти повз таку ситуацію. Проблема тоді ж була розглянута на засіданні Комітету, який виніс вердикт більше не залучати Звягінцева до роботи в якій-небудь структурі ФФУ.

Ніхто не ставить під сумніви заслуги Звягінцева перед футболом і його професійні якості. Але кожна людина має право робити свій вибір. Він свій зробив. І нам з ним не по дорозі", - заявив в інтерв'ю "Футбольному клубу" віце-президент національної федерації Ігор Кочетов.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ звільнила відомого футболіста за підтримку "ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути