субота, 27 грудня 2008 15:38

Ferrari першою презентує новий болід "Формули-1"

Суттєво змінений автомобіль презентують 15 січня Гоночна команда Ferrari стане першою серед команд, яка представить свій новий болід. Автомобіль для сезону 2009 дебютує вже 15 січня.

Болід, який радикально змінився зовні, покажуть на гоночній трасі Фіорано. У той самий день відбудеться і дебют боліда японської Toyota, яка не буде відмовлятися від участі у перегонах. Щоправда, його прем"єра відбудеться в Мережі.

Одразу за Ferrari і Toyota свої боліди покажуть і інші команди "королівських перегонів". Головний конкурент Ferrari - болід McLaren - дебютує 16 січня на базі команди в Англії. Автомобілі команд Williams і Renault покажуть на попередніх тестах у Португалії 19 січня.

Новий BMW Sauber представлять ще на день пізніше - 20 січня під час тестів в іспанській Валенсії. Перша гонка сезону 2009 "Формули-1" відбудеться 27 березня в встралійському Мельбурні.

Life

Зараз ви читаєте новину «Ferrari першою презентує новий болід "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути