неділя, 19 січня 2020 09:32

Фернандіньйо з автоголом украв перемогу в "Манчестер Сіті"

Фернандіньйо з автоголом украв перемогу в "Манчестер Сіті"
Серхіо Агуеро вийшов на четверте місце в списку бомбардирів АПЛ

"Манчестер Сіті" Олександра Зінченка знову втратив очки в англійській Прем'єр-лізі. Команда Хосепа Гвардіоли не змогла переграти "Кристал Пелас" - 2:2. Другий гол у свої ворота на останній хвилині зустрічі забив колишній капітан "Шахтаря" Фернандіньйо.

У минулому сезоні "Ман Сіті" тільки один раз програв удома: приїхав "Кристал Пелас" і несподівано для всіх обіграв команду Пепа 3:2. Пройшов рік, "Пелас" знову приїхав до Манчестера і знову відібрав у "Сіті" залікові бали. Про це пише "Трибуна".

У першому таймі хлопці Ходжсона завдали всього один удар, і він став голом - забив орендований у "Евертона" Дженк Тосун. Для порівняння: у "Сіті" 11 ударів (3 в площину, штанга) і 8 кутових, володіння - більше 70%.

У другому таймі гра продовжилася в тому ж стилі: "Сіті" тиснув, багато бив (мало в площину), "Пелас" захищався. Господарі претендували на пенальті: на 71-й хвилині після прострілу м'яч відскочив в руку Джайра Рідевальду. Захисник блокував удар в стрибку, а м'яч від виставленої ноги відскочив в руку. Прибрати її було неможливо, тому ВАР скасував фол.

У підсумку "Сіті" зрівняв тільки через 11 хвилин - забив Серхіо Агуеро. Через п'ять хвилин аргентинський форвард замкнув навіс Бенджамена Менді з флангу - 2:1. Здавалося, що господарі врятували гру.

Але в доданий час Уїлфрід Заа промчав флангом, прострілив, і Фернандіньо зрізав м'яч у власні ворота.

Гравець збірної України Олександр Зінченко в грі не брав участі, не потрапивши навіть в заявку на матч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко остаточно втратив місце в основі "Манчестер Сіті"

"Манчестер Сіті" йде на другому місці і відстає від "Ліверпуля" на 13 балів. Причому "Ліверпуль" зіграв на дві гри менше.

Зараз ви читаєте новину «Фернандіньйо з автоголом украв перемогу в "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути